NL-Plaza Nederland BVTV-PROGRAMMA.NLDeze eenvoudig te onthouden domeinnaam is te koop.
U wordt volledig de houder/eigenaar en de domeinnaam wordt verhuisd naar uw Internetprovider of een andere provider van uw keuze.


Exact Match Domain

Als de domeinnaam overeen komt met de naam van uw activiteiten, producten of diensten, is het een z.g. "Exact Match Domain" en is dat een plus voor de vindbaarheid en ranking op Google. (meer over EMD en SEO)


Het registreren van passende en goede .NL domeinnamen (EMD's) is in de laatste jaren feitelijk onmogelijk geworden!

Na een periode van voortdurende afname van de groei van het aantal .nl domeinnamen is de groei al 2 jaar nihil. Er zijn nagenoeg geen Nederlandse bruikbare en zinnige domeinnamen meer te bedenken en te registreren.
SIDN heeft nog geen oplossing voor deze verzadiging en in de toekomst.

Kies voor duurzaamheid en denk ook eens aan de mogelijkheden van het delen van deze domeinnaam met uw relaties. (domainsharing)

Naam@Tv-programma.nl en www.Naam.Tv-programma.nl
als emailadres en als internetadres

De naam kan vanzelfsprekend voor allerlei doeleinden worden gekozen. (bedrijfsnaam, persoonsnaam, plaatsnaam, productnaam, afdeling, enz. enz.)


Bij Domainsharing kunt u een mooie gewilde domeinnaam, behalve gebruik van de domeinnaam www.tv-programma.nl zelf voor eigen doeleinden, de domeinnaam en de voordelen delen met met anderen, met ieder een extra eigen adres en doorschakeling naar hun eigen bestaande emailadres en website/pagina.
(Denk hierbij aan partners, dealers, (bonds of federatie)leden, filialen, collega's, klanten of affiliaten, enz.)

Naam@Tv-programma.nl en www.Naam.Tv-programma.nl
als emailadres en als internetadres

Het beheer van deze dienst Domainsharing wordt door uzelf, als houder/eigenaar van de domeinnaam, volledig in eigen beheer door uw webmaster bij uw eigen provider zeer eenvoudig on-line tegen zeer lage kosten of zelfs gratis gedaan.

Domainsharing verhoogt de band met - en tussen deze relaties, toont hun verbondenheid met de organisatie, sport of branche, brengt structuur in hun adressering en zorgt voor een hoge zichtbaarheid, vindbaarheid en ranking op het Internet via Google.
(Naam.tv-programma.nl scoort veel beter dan Naamtv-programma.nl)

Bovendien krijgen uw relaties dan een professioneel, duidelijk, informatief en mooi extra emailadres voor op hun Internet, folders, briefpapier, visitekaartjes, enz..

Naam@Tv-programma.nl

Met domainsharing bewijst u niet alleen partners, dealers, collega's, (bonds of federatie)leden, filialen of affiliaten, enz., een aantrekkelijke extra dienst, maar verhoogt u ook de aanwezigheid en promotie van de organistatie, sport, branche, activiteiten, producten of diensten op het Internet enorm!
(Elke domainsharing deelnemer wordt promotor)


Informeer bij uw eigen provider naar de mogelijkheden van het zelf aanmaken van email-aliassen en sub-domeinen.

Bij veel internetproviders kunt u tegenwoordig, al bij een hostingpakket voor deze domeinnaam, gratis veel of een onbeperkt aantal adressen zelf aanmaken en doorschakelen!

 

Copyright 2016 NL-Plaza Nederland BV